Binnenkort leverbaar - Executieve Functies aangestipt

Executieve Functies aangestipt - Hoe jij de prestaties van jouw leerlingen positief beïnvloedt`

Executieve Functies aangestipt - Hoe jij de prestaties van jouw leerlingen positief beïnvloedt

Een praktische boek vol tips, achtergrondinformatie en praktijkvoorbeelden speciaal leerkrachten.

SKU: LLN 032
€24,50
(Nog 0 stuks.)
SKU: LLN 032 (Nog 0 stuks.)

€24,50
SKU:

Binnenkort leverbaar: 'Executieve Functies Aangestipt'

Op 4 september 2024 lanceren wij met trots het boek Executieve Functies aangestipt - Hoe jij de prestaties van jouw leerlingen positief beïnvloedt. Dit boek, geschreven door Robine en Tineke, zal gepresenteerd worden in Schiedam bij Post Scriptum.

Bij dit boek hoort een werkboek vol oefeningen.

Wij zijn vereerd dat Anton Horeweg, een gerenommeerd specialist in het onderwijs, het voorwoord heeft geschreven:

"Als je dit leest, kijk je in een boek over executieve functies. Hiervan zijn er vele, maar weinig boeken zijn zoals dit boek van Robine en Tineke. Ze gebruiken hun jarenlange ervaring voor de klas en hun kennis over dit onderwerp om een zeer handig en praktisch boek te maken voor onderwijsprofessionals. Dit praktische boek wordt bovendien gekoppeld aan de Gesprekskaarten Executieve Functies en een werkboek. Deze synergie kun je goed gebruiken om dit complexe onderwerp te begrijpen en praktisch in te zetten. Gezamenlijk vormen zij een zeer praktische leidraad.

Die praktische toepasbaarheid is waar een onderwijsboek om draait naar mijn mening. Je wil er iets mee kunnen, je wil kinderen helpen zich te ontwikkelen, je wil beter worden in je vak. Dit boek kan daaraan bijdragen, omdat er bij elke executieve functie concrete aanwijzingen worden gegeven om hierover met kinderen in gesprek te gaan. Daar blijft het niet bij, want net zulke concrete vragen worden er gesteld over je eigen leerkrachthandelingen."

Anton Horeweg Leerkracht, gedragsspecialist (MSEN), Auteur van o.a. Handboek Gedrag op school.

We kunnen niet wachten om dit werk met jullie te delen. We weten dat het een waardevolle bron zal zijn voor iedereen die zich inzet voor het verbeteren van de prestaties van leerlingen. Meer updates volgen spoedig!

 

Deze 4 pagina's vind je misschien ook wel interessant:

Deze kaartenset is speciaal voor gymdocenten, trainers en coaches in welke sport dan ook.
€39,95
Spelblad Het executieve functies spel PDF Download los blad uit de spellenmap van Leren Leren Nederland met speluitleg en didactische informatie.
€0,95
Uitleg van de executieve functies en de metaforen op A4 formaat.
€12,50
Deze set bevat kaarten die ondersteunend zijn in gesprekken van begeleiders met bijvoorbeeld coachees uit het VSO, mensen op weg naar werk of re-integratiekandidaten die aan werkvaardigheden werken. De kaarten zijn ook geschikt voor begeleiders werkzaam in een woon- en werkvoorziening.
€39,95