EFApp

Conversation Cards Executive Functions Progressive Web App

We bedachten de Gesprekskaarten Executieve Functies voor coaches en leerkrachten, om in gesprek te gaan met kinderen en hun hulpvraag te ontdekken.

We hebben nu ook een app (EFApp) ontwikkeld, die we wereldwijd gaan uitrollen. Alle gesprekskaarten en interventiekaarten Executieve Functies zijn vertaald in 18 Europese talen, met verschillende schooltypes. Een voordeel van EFApp is dat de scores automatisch worden bijgehouden. En je smartphone neem je sneller mee dan alle kaartensets. Wie weet ons nog meer voordelen te vertellen? We zijn erg benieuwd. ↪

Executieve Functies heb je nodig hebt om te slagen in het leven op school, op het werk, in relatie tot anderen. EFApp geeft je de gespreksonderwerpen, voor kinderen in elk schooltype.

Conversation Cards Executive Functions Progressive Web AppConversation Cards Executive Functions Progressive Web App Conversation Cards Executive Functions Progressive Web App Conversation Cards Executive Functions Progressive Web App Conversation Cards Executive Functions Progressive Web App Conversation Cards Executive Functions Progressive Web App

 


De Conversation Cards Executive Functions Progressive Web App omvat alle 11 Executieve Functies. Voor elk schooltype zijn er veel stellingen en interventies die je kunt bespreken. Door de scores bij te houden, krijgen zowel de leerling als jij een goed inzicht in naleving en de uitdagingen die er nog zijn.

Vanaf 1 juli 2022 is de internationale editie van EFApp te koop. Hiermee kun je alle schooltypen, alle talen en alle filters kiezen, je ziet alle stellingen en interventies (niet slechts twee), je kunt scores bijhouden voor al je leerlingen en je hebt voor altijd toegang tot alle toekomstige updates. 

In EFApp zijn de drie sets Gesprekskaarten Executieve Functies (basisonderwijs, voortgezet onderwijs en praktijkonderwijs) en de set Interventiekaarten Executieve Vaardigheden van Leren Leren Nederland verzameld.

Deze app is bedoeld om alle kinderen in de wereld vooruit te helpen met executieve vaardigheden. We willen alle kinderen en hun leerkrachten vertrouwd maken met executieve functies en hen helpen deze toe te passen in hun onderwijs, sociale en persoonlijke leven. 

Voor EFApp en onze toekomstige online publicaties kiezen we voor PWA-architectuur omdat we denken dat dat de weg vooruit is voor internet en bruikbaarheid. (Steve Jobs dacht dat ook. ↪) We gebruiken Ubuntu als font, server en filosofie.

Probeer het nu uit op https://lerenlerenint.net ↪

Je kan EFApp ook vinden op Google Play ↪.

Lees ook dit artikel over 11 kleuren ↪.