844

Leren Leren Nederland op de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT)

Wij nodigen je graag uit ons te ontmoeten op onze stand op de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT), van 24 t/m 28 januari 2023 in Jaarbeurs, Utrecht en te profiteren van onze beursaanbieding en andere extra’s.

De NOT is het grootste vakevent voor professionals in de kinderopvang, buitenschoolse opvang, het primair en voortgezet onderwijs. Vijf dagen lang staat alles in het teken van ‘Ontwikkeling én groei’.

We zien je graag in onze stand 01.F048 in hal 1 (Passend onderwijsstraat), waar we meer vertellen over onze complete lijn materialen om kinderen te ondersteunen in de ontwikkeling van executieve vaardigheden. Al onze materialen kun je daar ook ter plekke inzien en aanschaffen tegen een aantrekkelijke prijs.
 

Maak mij wat wijs

Pauline van Maak mij wat wijs staat ook bij ons in de stand. Zij neemt haar boek ‘Motiveer en leer’ mee en deze kun je meteen aanschaffen in de stand.

Als bezoeker aan onze stand profiteer je van aantrekkelijke beursaanbiedingen en geven wij jou een exclusief cadeau in de vorm van gratis downloads. Daarnaast kun je een set Doelen- & Reflectiekaarten Spel of het boek ‘Motiveer en leer’ winnen. 

Ben je van plan om ons te bezoeken en gebruik te maken van de beursaanbieding?

Geef je bestelling dan alvast aan ons door, dan zorgen wij dat jouw bestelling klaar staat in onze stand. Zie hieronder de aantrekkelijke prijzen. Let op! Alleen geldig bij een bezoek aan onze stand tijdens de NOT 2023.
 
Alvast wat heerlijk leesvoer: nieuwe NOT e-zine van PrimaOnderwijs
Wij zijn er trots op dat wij op pagina 39 uitgelicht zijn.

Graag tot ziens op de NOT 2023 op onze stand 01.F048


Onderwijsmateriaal