579

Zorgzame vaders en moeders gezocht

Ben je het achter je zoon of dochter aanlopen om te vragen of het huiswerk al gedaan is ook zo beu? Wil je rust in de tent en het weer gezellig hebben thuis? Hoe zou je het vinden als je kind thuiskomt en het grootste gedeelte, of zelf alles van het huiswerk is al gedaan? Dan is er eindelijk weer eens tijd voor een ander gesprek.

Wij zijn Robine en Tineke en vanaf 1 maart 2020 starten wij een ↩ huiswerkinstituut in Schiedam-West aan de Westerkade 20. Op deze prachtige locatie zullen wij de tweede verdieping omtoveren tot een huiselijke omgeving. Wat zou je ervan vinden als jouw zoon of dochter hier direct na schooltijd naartoe kan komen?

Waarom? Tja, waarom zou je met ons in zee gaan? Wij hebben samen vele jaren onderwijservaring én ervaring in het begeleiden van zorgleerlingen. Je bent bij ons dus aan het goede adres als je iemand zoekt die: – jouw zoon of dochter kan helpen bij het plannen en organiseren van het huiswerk – samen met jouw kind kan uitzoeken welke leerstrategieën hij of zij het best kan toepassen of kan inzetten – samen met jouw kind bekijkt wat al goed gaat (daar kan minder aandacht naartoe) en welke verbeterpunten er eventueel zijn – met jouw kind in gesprek gaat over eventuele tekorten en wat hier aan gedaan kan worden.

Kortom, je hebt minder zorgen over het huiswerkgedoe. Hoe fijn is dat?

Als je het huiswerk begeleiden aan een ander overlaat, dan is dat niet gemakzuchtig, maar zorgzaam. Jij gunt je kind dan de rust om op zijn of haar eigen tempo het huiswerk te maken en te leren.

Op maandag-, woensdag- en donderdagmiddag kan jouw kind tussen 14.30 en 18.30 uur het huiswerk komen maken en leren. Tijdens het intakegesprek bespreken we samen wat jouw zoon of dochter aan begeleiding nodig heeft en hier maken we een plan voor. Het wordt dus echt begeleiding op maat; we zijn immers allemaal anders!

Interesse? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06-49491325 of mail naar huiswerkwesterkade@gmail.com

 

Onderwijsmateriaal