Aantekenboekje Kracht van Spel

Aantekenboekje Kracht van Spel

Handleiding en Aantekenboekje Kracht van Spel voor de leerling - PDF Download

Het aantekenboekje ‘Kracht van Spel’ hoort bij de kopieermap ‘Kracht van Spel’, maar kan ook los gebruikt worden.
Zodra bekend is aan welk doel een kind werkt of zal gaan werken, kan er een spel bij dit doel gekozen worden. Aan de hand van de Spellenlijst, een van de bijlagen van Kracht van Spel, kies jij als begeleider - al dan niet samen met het kind - een spel.
Ieder kind krijgt een eigen aantekenboekje. Afhankelijk van het vermogen van het kind, vul jij als begeleider het boekje in of doet het kind dit zelf. 

Het doel van het aantekenboekje is het bijhouden van hoe er aan het gekozen doel gewerkt zal worden en hoe er aan het doel gewerkt is. Het gaat om het proces om zodoende het resultaat te verbeteren.

Bij aanschaf in de webwinkel kun je de PDF meteen downloaden door op de (blauwe) link in de bestelbevestiging te klikken. 
Print de PDF dubbelzijdig uit en vouw het als boekje in elkaar.

Let op! Bij aanschaf van dit product heb je het gebruiksrecht voor één leerkracht en/of klas per school. Wil je het materiaal in meerdere klassen gebruiken, schaf dan meerdere boekjes aan.

De links naar de PDF's worden direct naar je toegestuurd.. De prijs is 3,95 euro incl

Deze 4 pagina's vind je misschien ook wel interessant:

Deze basismap bevat dezelfde informatie als de Spellenmap exclusief de ruim 180 uitgewerkte speluitlegbladen. Deze kun je als pdf zelf aanschaffen via de website. Zo hoef je alleen de speluitlegbladen te printen van de spellen die je in je praktijk, thuis of op school hebt. Lekker handig en praktisch zoals je dat van ons gewend bent.
€59,95
Spelblad Het spel spel PDF Download los blad uit de spellenmap van Leren Leren Nederland met speluitleg en didactische informatie.
€0,95
Spelblad Landen van de wereld PDF Download los blad uit de spellenmap van Leren Leren Nederland met speluitleg en didactische informatie.
€0,95
Spelblad Het masker van Amon Ra PDF Download los blad uit de spellenmap van Leren Leren Nederland met speluitleg en didactische informatie.
€0,95