Aantekenboekje Kracht van Spel

Handleiding en Aantekenboekje Kracht van Spel

Handleiding en Aantekenboekje Kracht van Spel voor de leerling - PDF Download

Het aantekenboekje ‘Kracht van Spel’ hoort bij de kopieermap ‘Kracht van Spel’, maar kan ook los gebruikt worden.
Zodra bekend is aan welk doel een kind werkt of zal gaan werken, kan er een spel bij dit doel gekozen worden. Aan de hand van de Spellenlijst, een van de bijlagen van Kracht van Spel, kies jij als begeleider - al dan niet samen met het kind - een spel.
Ieder kind krijgt een eigen aantekenboekje. Afhankelijk van het vermogen van het kind, vul jij als begeleider het boekje in of doet het kind dit zelf. 

Het doel van het aantekenboekje is het bijhouden van hoe er aan het gekozen doel gewerkt zal worden en hoe er aan het doel gewerkt is. Het gaat om het proces om zodoende het resultaat te verbeteren.

Bij aanschaf in de webwinkel kun je de PDF meteen downloaden door op de (blauwe) link in de bestelbevestiging te klikken. 
Print de PDF dubbelzijdig uit en vouw het als boekje in elkaar.

Let op! Bij aanschaf van dit product heb je het gebruiksrecht voor één leerkracht en/of klas per school. Wil je het materiaal in meerdere klassen gebruiken, schaf dan meerdere boekjes aan.

De links naar de PDF's worden direct naar je toegestuurd.. De prijs is 3,95 euro incl

Deze 4 pagina's vind je misschien ook wel interessant:

Kracht van spel, gericht op het versterken van executieve vaardigheden” is een praktische map voor leerkrachten, coaches en ouders. In het boek zijn ruim 180 spellen te vinden, gecategoriseerd naar executieve vaardigheden en leeftijd.
€149,95
(15 februari 2023) Praktisch aan de slag met spellen en hoe je deze kunt gebruiken om gericht te werken aan de ontwikkeling van de executieve vaardigheden van jouw leerlingen.
€97,00
Praktisch aan de slag met spellen en hoe je deze kunt gebruiken om gericht te werken aan de ontwikkeling van de executieve vaardigheden van jouw leerlingen.
€497,00
Setjes maken van twee identieke kaarten
€3,95