Posters Executieve Functies & metaforen

Posters EF & Metaforen

Posters Executieve Functies & metaforen - PDF download

Deze handige posters bevatten per A4 de uitleg van de executieve functies en hun metaforen. Deze posters kun je printen en in ophangen in je klas of praktijkruimte. Zo krijg je een uitgebreide informatiemuur.

Bij aanschaf in de webwinkel kun je de PDF meteen downloaden door op de (blauwe) link in de bestelbevestiging te klikken. 

Let op! Bij aanschaf van dit product heb je het gebruiksrecht voor één persoon/individuele leerkracht of één klas per school. Wil je het materiaal in meerdere klassen gebruiken, dan dien je meerdere exemplaren aan te schaffen.

Deze 4 pagina's vind je misschien ook wel interessant:

Uitleg van de executieve functies en de metaforen op A4 formaat.
€12,50
Deze set bevat kaarten die ondersteunend zijn in gesprekken van begeleiders met bijvoorbeeld coachees uit het VSO, mensen op weg naar werk of re-integratiekandidaten die aan werkvaardigheden werken. De kaarten zijn ook geschikt voor begeleiders werkzaam in een woon- en werkvoorziening.
€39,95
Deze kaarten zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen en tieners met een licht verstandelijke beperking en autisme maar kunnen ook heel goed gebruikt worden in het basisonderwijs, leefgroepen, en gezinshuizen.
€59,95
Het spel bestaat uit een spelbord, dobbelsteen, pionnen, 55 opdrachtkaarten en vijf pas-kaarten.
€49,95