Doelenbladen - gebruik voor 1 klas

Deze PDF bestaat uit een gebruikershandleiding, een overzicht Executieve Functies en voor iedere Executieve Funtie een invulbaar Doelenblad. Deze bladen zijn uitermate geschikt om te gebruiken in combinatie met de Jobcoachkaarten maar kunnen ook los daarvan gebruikt worden.

De invulbare doelenbladen kunnen leerlingen helpen bij het stellen en volgen van hun doelen op het gebied van executieve vaardigheden.

Hoe gebruik je ze
De doelenbladen zijn ontworpen om leerlingen te begeleiden bij het stellen en volgen van hun doelen op het gebied van executieve vaardigheden. Elk blad bevat een overzichtelijk sjabloon per Executieve Functie waarin leerlingen hun doelen kunnen noteren, actiepunten kunnen formuleren en hun voortgang kunnen bijhouden.

Waarom zou je ze gebruiken?
Doelgerichte focus
: Het kan helpen om zich opspecifieke executieve vaardigheden te richten die ze willen verbeteren. Ga daarvoor eerst in gesprek met de Gesprekskaarten Executieve Functies. Door doelen te stellen en actiepunten te formuleren, worden ze aangemoedigd om zich te concentreren op hun individuele behoeften en doelen.
Zelfreflectie en evaluatie: Door regelmatig de voortgang bij te houden, worden de leerlingen gestimuleerd om te evalueren en te reflecteren. Ze kunnen leren wat wel werkt en wat niet werkt, en indien nodig hun aanpak aanpassen.

De doelenbladen zijn beschikbaar in handige PDF en zijn geschikt voor leerlingen van verschillende leeftijden en niveaus

Bij aanschaf in de webwinkel kun je de PDF meteen downloaden door op de (blauwe) link in de bestelbevestiging te klikken. 
Sla de PDF op en print  het uit voor gebruik.

Let op! Bij aanschaf van dit product heb je het gebruiksrecht voor één leerkracht en/of klas per school. Wil je het materiaal in meerdere klassen gebruiken, schaf dan meerdere exemplaren aan.

No related pages found.