Doelenbriefjes - gebruik voor 1 klas

Bent jij een leerkracht die op zoek is naar een effectieve manier om de ontwikkeling  van executieve vaardigheden van jouw leerlingen te ondersteunen? De printbare Doelenbriefjes zijn geschikt om leerlingen te helpen hun doelen te stellen en in het zicht te houden.

Hoe gebruik je de doelenbriefjes?
De doelenbriefjes zijn speciaal ontworpen om leerlingen te helpen bij het stellen en volgen van hun doelen op het gebied van executieve vaardigheden. Elk briefje bevat een overzichtelijk sjabloon waar leerlingen hun doelen kunnen opschrijven, evenals de naam, doel, interventie en datum in te vullen.

Door het stellen van doelen op het gebied van executieve vaardigheden, leren leerlingen om bewust te worden van hun sterke punten en uitdagingen. Deze doelen stellen doe je bijvoorbeeld met behulp van de Gesprekskaarten Executieve Functies.

Waarom onze doelenbriefjes gebruiken?

Zelfreflectie: Het bevorderen zelfreflectie bij leerlingen. Ze leren om kritisch na te denken over hun sterke punten en zwakke punten op het gebied van executieve vaardigheden en stellen doelen om te verbeteren.
Motivatie: Het stellen van doelen en het volgen van de voortgang geeft leerlingen een gevoel van richting en motivatie. Ze worden aangemoedigd om zich in te zetten en te streven naar persoonlijke groei.
Zelfstandigheid: Het kan helpen om zelfstandig te werken aan hun executieve vaardigheden. Ze leren verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leren en ontwikkeling.
Praktische toepassing: De vaardigheden die leerlingen ontwikkelen zijn niet alleen relevant in de klas, maar ook in hun dagelijks leven. 


De doelenbriefjes zijn verkrijgbaar in handige PDF en zijn geschikt voor leerlingen van verschillende leeftijden en niveaus.Deze Doelenbriefjes kun je door individuele leerlingen laten invullen en zichtbaar op de doelenmuur in jouw klas ophangen, op de tafel van de leerling plakken als geheugensteuntje of op een andere, voor de leerling, handige plek bewaren. Alle executieve functies hebben een apart doelenbriefje. 

Bij aanschaf in de webwinkel kun je de PDF meteen downloaden door op de (blauwe) link in de bestelbevestiging te klikken. 
Sla de PDF op en print  het uit voor gebruik.

Let op! Bij aanschaf van dit product heb je het gebruiksrecht voor één leerkracht en/of klas per school. Wil je het materiaal in meerdere klassen gebruiken, schaf dan meerdere exemplaren aan..

Deze 1 pagina's vind je misschien ook wel interessant:

1 blokje bestaat uit 50 briefjes met plakrandje. 1 pakketje bevat 5 blokjes.
€7,50