EF in beeld

Mijn Executieve Functies in Beeld - PDF download

Met behulp van de Gesprekskaarten Executieve Functies geeft het kind aan welke vaardigheid die al ontwikkeld heeft, en welke nog meer aandacht nodig hebben.

Zo krijgt het kind inzicht in de sterk en zwakker ontwikkelde functies.

Dit kan ik al' en 'Dit kan beter'

Voor iedere stelling die ingeschaald wordt als 'Dit kan ik al' wordt in de grafiek een vakje ingekleurd bij de betreffende categorie. De kleuren van de Gesprekskaarten komen overeen met de kleuren in de grafiek.

In de grafiek is nu zichtbaar van welke executieve functie het kind vindt dat hij de diverse vaardigheden al dan niet goed beheerst.
Om te bekijken op welke manier de gekozen vaardigheid geoefend zal worden kan het kind een interventie uit de set Interventiekaarten Executieve Vaardigheden.

Bij aanschaf in de webwinkel kun je de PDF meteen downloaden door op de (blauwe) link in de bestelbevestiging te klikken. 

Let op! Bij aanschaf van dit product heb je het gebruiksrecht voor één persoon/individuele leerkracht of één klas per school. Wil je het materiaal in meerdere klassen gebruiken, dan dien je meerdere exemplaren aan te schaffen.

Deze 4 pagina's vind je misschien ook wel interessant:

Spelblad King Domino PDF Download los blad uit de spellenmap van Leren Leren Nederland met speluitleg en didactische informatie.
€0,95
Spelblad Brains Japanse tuinen PDF Download los blad uit de spellenmap van Leren Leren Nederland met speluitleg en didactische informatie.
€0,95
Spelblad Ring L Ding, PDF Download los blad uit de spellenmap van Leren Leren Nederland met speluitleg en didactische informatie.
€0,95
Spelblad Prinses Mina en haar diamanten, PDF Download los blad uit de spellenmap van Leren Leren Nederland met speluitleg en didactische informatie.
€0,95