Team Training - Executieve Functies

Wil je als schoolteam meer inzicht krijgen in de ontwikkeling en stimulering van de executieve vaardigheden bij kinderen? Leren Leren Nederland verzorgt studiedagen, (InCompany)trainingen en workshops op maat. Hierbij wordt de precieze inhoud afgestemd op de wensen en beginsituatie van de school en het team. Deze op maat gemaakte training over executieve functies en vaardigheden is misschien wel iets voor jouw school

Executieve functies zijn belangrijk voor het goed functioneren van kinderen in de klas en daarbuiten. Ze helpen bij het plannen, organiseren, concentreren meer, basale vaardigheden voor het leven dus.

Wij (Tineke en Robine) zijn ervaren trainers en zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van executieve vaardigheden bij kinderen en hebben ruime ervaring in het werken met scholen, leerkrachten en docententeams. Samen met jouw schoolteam stellen we een op maat gemaakt programma op dat is afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van jouw school.

Tijdens de teamscholing krijgen jullie meer inzicht in de werking van de executieve functies en vaardigheden, leer je hoe je deze kunt ondersteunen bij kinderen en hoe je onze leermiddelen hierbij gebruikt. Ook krijg je handvatten en praktische tips om executieve functies te integreren in de dagelijkse lespraktijk. Zo kun je kinderen beter ondersteunen bij hun ontwikkeling en zorgen voor betere leerresultaten.

Onze op maat gemaakte training over executieve functies is een investering in de toekomst van jouw school en jullie leerlingen. Neem daarom vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe wij jullie kunnen helpen bij het verbeteren van de executieve vaardigheden van jullie leerlingen.

In Company of Team Training EF`

In Company of Team Training EF

In Company Training of een Team Training ‘Werken aan Executieve Vaardigheden’

Prijs op aanvraag
SKU: TTEF

Vraag een op maat offerte aan middels onderstaand formulier of neem contact met ons op.

Ga akkoord met de privacy policy

Deze 4 pagina's vind je misschien ook wel interessant:

Deze kaartenset is speciaal voor gymdocenten, trainers en coaches in welke sport dan ook.
€39,95
Spelblad Het executieve functies spel PDF Download los blad uit de spellenmap van Leren Leren Nederland met speluitleg en didactische informatie.
€0,95
Uitleg van de executieve functies en de metaforen op A4 formaat.
€12,50
SKJ geregistreerd - 12 punten
Word de Specialist Executieve Functies en Vaardigheden in jouw school of praktijk.
€1.443,00