Memory Spel

Memory spel - PDF download

Bij memory gaat het erom dat je setjes maakt van twee identieke kaarten. Knip de kaartjes uit en lamineer ze voor een steviger resultaat.

Schud de kaarten goed en leg ze gedekt op tafel. Wanneer je aan de beurt bent draai je twee kaarten om. Als de kaartjes een setje vormen dan mag je deze pakken en op een stapeltje voor je neerleggen. Je mag dan nog een keer twee kaarten omdraaien. Draai je twee kaarten om die niet bij elkaar horen dan is je beurt voorbij en is de volgende speler aan de beurt.

Bij aanschaf in de webwinkel kun je de PDF meteen downloaden door op de (blauwe) link in de bestelbevestiging te klikken. 

Let op! Bij aanschaf van dit product heb je het gebruiksrecht voor één persoon/individuele leerkracht of één klas per school. Wil je het materiaal in meerdere klassen gebruiken, dan dien je meerdere exemplaren aan te schaffen.

Deze 4 pagina's vind je misschien ook wel interessant:

Spelblad Het spel spel PDF Download los blad uit de spellenmap van Leren Leren Nederland met speluitleg en didactische informatie.
€0,95
Deze basismap bevat dezelfde informatie als de Spellenmap exclusief de ruim 180 uitgewerkte speluitlegbladen. Deze kun je als pdf zelf aanschaffen via de website. Zo hoef je alleen de speluitlegbladen te printen van de spellen die je in je praktijk, thuis of op school hebt. Lekker handig en praktisch zoals je dat van ons gewend bent.
€59,95
Spelblad Het executieve functies spel PDF Download los blad uit de spellenmap van Leren Leren Nederland met speluitleg en didactische informatie.
€0,95
Spelblad Wie is de ezel PDF Download los blad uit de spellenmap van Leren Leren Nederland met speluitleg en didactische informatie.
€0,95